Part of the Brand

Horecava

Beurs '20

Dit was gaaf! Want Floris Heuer (grote event fotograaf, check zijn gave werk!) bracht een team samen om de Horecava 2020 vast te leggen. Een video team, meerdere fotografen en samen met een productie & social team brachten we een hele week door in de RAI.

Floris vroeg mij om alles rondom food & drinks vast te leggen. Puur hoe ik het zie, dit omdat ik daar bijna dagelijks mee bezig ben. Zo waren de andere fotograferen uit het team weer bezig met hun expertise. Die vrijheid om te fotograferen binnen mijn tak van sport, zorgde voor creativiteit waardoor de gaafste beelden op een ‘beurs’ schoten.

 

Op een gegeven moment weet ik nog dat ik mij bedacht: “Wie loopt er nu met een macro-lens op een beurs waar 75.000 man komt?” Een lens waarbij je vanwege de focus mogelijkheden, meer geduld nodig hebt. Maar die macro-lens zorgde wel net voor die andere platen van de beurs dan anders. En dat was ons doel: Veel maar kwalitatieve content schieten die op een ieder moment ingezet kan worden op allerlei platformen. Zie hier nog maar een klein deel van mijn reportage.

 

Een lekkere serie vol puurheid en kleurrijke food elementen!
Dit is één van die macro shots waar ik het hierboven over had...
Een serie vol gepassioneerde food liefhebbers van een barista tot chefs, de concentratie die ik mocht vastleggen was gaaf!