Part of the Brand

Mees

01

Studio Mees verbindt mens en merk. Met krachtige foto’s zetten we de tijd even stil en brengen we de kijker naar het hier en nu. Een goede foto heeft een onweerstaanbare uitstraling en precies dat willen we creëren bij ieder project. Studio Mees brengt bijzondere merken in beeld, met voorliefde voor food & drinks (want dat verbindt) en lifestyle (want design geeft karakter).

Kleine handeling, grote impact: het klikken van de camera is een gebalanceerd proces. Alles moet kloppen. Het juiste moment, de juiste compositie, de juiste beleving. Dat vraagt om oog voor techniek én begrip voor de boodschap. Ieder merk een eigen identiteit, iedere foto een ander verhaal. Een neverending story die zich nestelt in de leefwereld van de kijker.

Behind the scenes
Part of the Brand Part of the Brand Part of the Brand
Workflow
02

Studio Mees is de creatieve broedplaats van Mees van den Ekart, trotste bourgondische Bosschenaar met oog voor het goede moment.

Met tomeloos enthousiasme doet hij er werkelijk álles aan om het beste naar boven te halen uit een product of merk. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat ieder beeld de juiste toon raakt.

01 Discovery

Krachtige beelden ontstaan vanuit betrokkenheid. Oprechte interesse in het bedrijf, in het merk en in de marketing. Studio Mees duikt diep in het DNA en wordt part of the brand. Daardoor ontdekken we al snel hoe we de boodschap het beste visueel kunnen vertalen.

02 Concept

Als geboren beelddenkers geven we ieder concept een creatieve impuls. Hoe halen we het maximale uit een beeld? Hoe zorgen we voor verrassing en verwondering? Met de doelstelling als stip zoeken we de creatieve grenzen van de horizon op.

03 Team Assembly

Met een blauwdruk van het concept gaan de voorbereidingen van start. Als chef-kok van de fotografie zorgt Mees ervoor dat alle technische en praktische voorbereidingen worden getroffen. Studio Mees beschikt over een breed netwerk van specialisten met ieder een unieke inbreng. Van foodstylist tot kok tot beeldbewerker: we leveren wat nodig is om het verschil te maken. Teamwork dus, en dat zie je.

04 Shoot!

All set? Action! Studio Mees werkt graag op locatie, daar waar het gebeurt. En dat kan overal ter wereld zijn. Soms om de hoek, soms ver weg. Altijd een momentopname met blijvende impact. Voor product- en portretfotografie beschikt Studio Mees over een eigen studio op Strijp-S, creatief hart van Eindhoven. Ook beeldbewerking vindt in de studio plaats.

Clients
03

Niets zo divers als opdrachtgevers. Van ambachtelijke bakker tot bruisende start-up tot gevestigde naam met internationale ambities: in ons werk is variatie troef. Maar let op: Studio Mees is niet voor iedereen. We werken exclusief voor merken waar we van nature energie van krijgen, waar we enthousiast van worden. We zijn er trots op 'Part of the Brand' te zijn bij de volgende klanten.