Part of the Brand

Hofweb

Maandelijkse content

Maandelijks creëert het team van de WauwFactory de gaafste en lekkerste content voor het platform van Hofweb. Deze biologische online supermarkt gebruikt onze content voor recepturen en social media doeleindes.

 

We fotograferen per maand 8 recepten en doen dit in thema’s en met de bijpassende seizoendsproducten. Het is elke maand weer een feest om aan dit project te werken… en te proeven!

 

Hofweb verzamelt de beste biologische producten van hun boeren en telers en vullen dit aan met een compleet biologisch supermarkt assortiment.
Van groenteboer tot melkboer, van bakker tot slager, maar ook de lekkerste vega(n) producten en kruidenierswaren vind je hier bij Hofweb.
Eten van kleinschalige boeren en tuinders die natuur-inclusief telen. Jij een kraakvers product, de boer een eerlijke prijs voor zijn producten.
In samen werking met de creatievelingen van de Wauw Factory ontwikkelen, koken en fotograferen wij de geweldigste creaties.
Op deze manier voorzien we jou wekelijks met veel enthousiasme van de lekkerste gerechten met de beste producten die momenteel door onze telers worden geoogst. Alle gerechten zijn gekookt én getest op smaak, maakbaarheid en seizoen.
Psst, dit is visueel onze favoriet! Veel kleuren, mooie sfeer, een lekker lichtje en wij houden van die spannende lijnen in dit beeld.
Tja, soms moet de fotograaf ook als invallen als handmodel...
Wij houden van brood! Een product met uitgesproken smaken, waarvan we dagelijks genieten en de mogelijkheden eindeloos zijn.
Poeeh, dit is overheerlijk! Wij hebben het ook direct besteld en thuis uitgeprobeerd!
Als je het ons vraagt is dit de perfecte kersttafel.