Part of the Brand

Mees x Insiders

Part of the Brand

Studio Mees verbindt mens en merk. Met krachtige foto’s zetten we de tijd even stil en brengen we de kijker naar het hier en nu. Een goede foto heeft een onweerstaanbare uitstraling en precies dat willen we creëren bij ieder project. Studio Mees brengt bijzondere merken in beeld.

Kleine handeling, grote impact: het klikken van de camera is een gebalanceerd proces. Alles moet kloppen. Het juiste moment, de juiste compositie, de juiste beleving. Dat vraagt om oog voor techniek én begrip voor de boodschap. Ieder merk een eigen identiteit, iedere foto een ander verhaal. Een neverending story die zich nestelt in de leefwereld van de kijker. Hierbij enkele voorbeelden van interieur fotografie…

Niets zo divers als opdrachtgevers. Van ambachtelijke bakker tot bruisende start-up tot gevestigde naam met internationale ambities: in ons werk is variatie troef.
Het liefst ben ik onder de mensen en is mijn camera een communicatie middel om het beste bij die persoon naar boven te halen.
De passie die chefs hebben, deel ik met mijn camera!
Locatie is key binnen een foto reportage zeg ik wel eens. Hier neem ik je mee in mijn reportage tijdens een food inspiratie reis door Israël!
Ambachtelijke ondernemers, puur en echt vast gelegd op hun werkterrein.
Hier zie je enkele beelden voor KingFish Zeeland die op een duurzame werkwijze Yellowtail kweekt.
Mijn voorliefde ligt bij food & drinks. Het is een vak apart vanwege belichting en precisie. Die kwaliteiten probeer ik in elke project terug te laten komen.
We werken exclusief voor merken waar we van nature energie van krijgen, waar we enthousiast van worden.
We zijn er trots op Part of the Brand te zijn bij de volgende opdrachtgevers: Brabant Water, Hemels Wonen, Coca-Cola, Bavaria, Erfgoed Brabant en wellicht binnenkort Insiders